26....

Jaa nu har det kommit och gått ännu en vecka utan update på bloggen,men min dator vill absolut inte samarbeta med mig längre så det är nog dax att formatera om den,så jag får vell hoppas att detta inlägg går att pulicera....vi får vell se.
Ja då blir man ett år äldre idag då....26....vart har alla år tagit vägen? Jag är ju fortfarande typ 21?!
Man närmar sig 30 med storm steg,och jag tyckte nyss jag hade låååångt kvar dit men nu står det inte på.
Men går inte åren fortare och fortare ju äldre man blir? Jag tycker då det.
 Idag kommer min kära barndomsvän Anna hit på lite fika och även min farmor med sambo. Resten av ligan kommer i helgen så det blir nog en lugn men väldigt trevlig dag!
Nu vill jag inte skriva mer ifall datorn hänger sig,eller rättare sagt blogg-sidan för det är den enda sidan som det är knas med?!
Ha en bra dag!
                         Kraam

J*vla blogg.se

Hej! Föst vill jag bara spy lite galla över blogg.se.....jag har fösökt publicera detta inlägg nedanför sen i måndags,men sidan bara hänger sig?! Någon mer än jag som har samma problem?
Ja ja skit samma men det är fruktansvärt irriterande!!

Igår(det är alltså söndag) så fick vi besök av Åsa och hennes fina familj. Dom förgyllde våran annars gråa söndag.Dom har två tjejer varav en är jämngammal med Leo och det är så häftigt att se när en bebis upptäcker en annan i samma storlek.....eller ja bebis och bebis kan man ju snart inte kalla dom då de snart fyller 1år.....1ÅR. Helt sjukt,vart tog det här året vägen egentligen?

Idag(måndag) har vi ett fullspäckat schema, 08:00 ska tjejerna stå givakt på dagis för att sedan hämtas kl 11:00. Sen är det dax att åka hem och fixa lunch. Kl 14:40 ska tjejerna vara hos tandläkaren för den årliga kontrollen,så vi får se vad han säger om att Filippa redan tappat en tand.
Efter tandläkarbesöket ska vi träffa min syster och mina föräldrar på stan för att ta en fika på antingen Focus eller Prinsess,min pappa lovade nämligen tjejrna igår att de skulle gå på cafè och äta stooora gräddbakelser så vi får vell se hur sugna de är på middag senare :-).

Kan ju tillägga så här i efterhand att det gick bra hos tandläkaren och tjejerna fick lära sig hur man fyllde på vatten,hissade upp och ner stolen,så dom hissade upp och ned varandra där ett bra tag.
Vem vet dom kanske får sitt första sommarjobb som tandläkar ass. nästa år ;-)

På tisdagen så lämnade jag barnen på dagis vid åtta som vanligt,sen gasade jag ned till Ludvika till min kära vän Anna med lite paket....men efetrsom jag ska hämta barnen 11,så blev det en frukost,sen var det dax att åka igen lite tråkigt,men en kort visit är bättre än ingen!

Ja jag som tänkte lägga in ett par bilder i inlägget men då hänger vell sig skit-sidan igen så jag lägger upp dom i ett egen inlägg så det här KANSKE går att publicera.....vi får se.
Ha en bra...ja vad är det idag då...torsdag!

Kram



Helg!

Så var det dax för helg igen då! Fredagen bestod av besök hos min moster i Borlänge där jag hämtade det jag hade beställt av henne, hon är nämligen återförsäljare för Partlite. Jag beställde doftoljan "smultronland" och jisses vad gott den luktar,sen blev det lite vanliga teljus med mullbärsdoft och så dessa underbara änglar(dom är ju förståss ännu vackrare när man tänt ljusen och det är lite mörkt!)
 

Jag fick även hem mina saker som jag beställde när jag hade inredningsparty,det var ett vinställ i mangoträ,ett kokbok stativ i smide,en hurhållspappershållare och en redskapskruka. Så helgen började bra iallafall med mycket paketöppning!
Jo förresten för alla intresserade så har jag ljusparty 18/10 kl 17:00 alla är varmt välkommna!
Igår lördag så gjordes det inte så mycket, P var iväg och forsatte med sin tatuering och jag och barnen tog en liten promenad i det fantastiska vädret efter lunch. När P kom hem vid halv fyra så åkte vi till hans mamma på en underbar middag bestående av haselbackspotatis,skinkstek och kantarellsås! Det hela avslutades med en härlig äppelpaj med vaniljsås! Det var en mycket trevlig lördag. På tal om äpplen så har vi propfulla träd,så ni är välkommna att palla! :-)

Här bjuder jag på lite  bilder av det jag packat upp......
>Kokbokstativet


Vinstället;


Doftoljan "smultronland"



Nu är det frukostdax här hemma, men vad har ni haft för  denna helg?


Torsdag

Godmorgon torsdag! Vilken härlig morgon! Strålande sol,hög klar luft och det blåser mycket mindre idag, härligt! Idag ska min farmor komma på besök vid lunch tid,det ska bli kul för jag tror inte vi har setts på en månad om inte längre.Vi brukar ses iallafall en gång i veckan annars men först var jag sjuk,sen Filippa och sen reste hon till Mallorca i två veckor och bara gottade sig i solen.(Är inte ett dugg avundsjuk......*visslar*) 
 Filippa och Felicia är på dagis just nu,för efter att kommunen ändrade reglerna för alla 15-timmars barn så går dom varje dag, 3 timmar per dag. Helt j..vla värdelöst om jag får säga vad jag tycker! För det första är det inte det lättaste att få alla klara på morgonen för vi ska vara på dagis 08:00....
och sen så tycker tjejerna att det är jätte tråkigt att dom inte får äta lunch med sina kompisar, ja hur som helst så kommer det snart en låååång protest lista att dimpa ner till den j..vla nöten som kommit på den här dumheten(kommer inte på vad han heter).
Nog pratat om det,men jag blir så himla arg när politiker bara tänker ekonomi och inte vad som är bäst för barnen.
Nej nu ska jag kika in på min lilla prins och kolla om han behagar att vakna så vi kan gå ut och plocka lite päron och äpplen innan det är dax att hämta damerna kl 11.
Sen blir det pajbak,så är det någon som är sugen så finns det det nybakade päron och äppelpajer här efter kl 12!
Ha nu en underbar höst dag!


Urusel.....

Ja uppdateringen här på bloggen har varit minst sagt urusel,men veckan har gått på i ett och jag har varit så himla trött,men nu äntligen tror jag att jag sovit ikapp.
Jag och Leo har nyss kommit hem från en solig men blåsig morgon promenad. Man får verkligen passa på att njuta av dom fina höst dagarna för snart kommer vell grå vädret med bara rusk och slask.
Jag kan inte fatta att det redan är oktober....skulle inte sommarvärmen komma tillbaka innan det blev höst? Ja hur som helst så är vädret ingen man kan styra över tyvärr utan man får njuta av att vi faktist fortfarande har årstider.
Vecka har som sagt bara sprungit iväg fats det inte hänt så mycket spännande,eller jo Filippa tappade sin första tand igår! Gissa om hon var lycklig imorse när hon såg att den hade"förvandlats" till en guldpeng över natten! Jag tyckete det var lite tidigt,hon är ju "bara" 4 ½ år,men tydligen är det inte ovanlig och man ser ju den permanenta tanden sticka upp, å andra sidan fick hon ju tänder när hon var 4 mån så det är ju också lite tidigt.
Bildbeviset av Filippa
;

Och här kommer lite höst bilder från veckan...








Så vad har ni andra haft för er den senaste veckan?







RSS 2.0