Rara Barn.....

Nu har jag just kommit hem från dagis där jag hämtat Filippa,egentligen skulle Felicia oxå gått på
dagis idag men hon har feber och troligtvis öroninflammation....kul?...Nej!
Så vad sysselsättar man ett aktivt barn med feber med?För att lindra öronvärken ska dom inte ligga ner
och helst andas frisk luft ute,men försök själv gå ut med en tre-åring och säga att åt den att vara still......
tro mig det är inte det lättaste!
Tidigare  idag så har jag varit på ortopeden med Leo och gipsat hans små fossingar för femte gången,jag
trodde då att Felicia skulle tycka det var lite spännande att se,men ack vad jag bedrog mig.....hon sprang runt och rörde precis varenda pinal hon kunde se!
Men det positiva(!) med det var vell att hon motionerade hela ortopedmottagningens personal, :-)och hon var överlycklig när vi gick där ifrån för hon hade ju fått fyra bokmärken och ett bamse märke(kan det ha vart mutor? vem vet)
Nu ska jag plocka ihop lite och beta av tvättberget ,sen blir det matlagning till P kommer hem och sen gott folk ska jag på vattengympa....mmmm det är så härligt med en barnfri aktivitet en kväll i veckan!Och så är det ju dax att åter igen jobba på beach 20....hmm.. ja nått år.
Ha en superskön torsdag!

Kram Låtta


Här lägger jag ut en gammal  bild att brukar titta på emellanåt när tjejerna slåss och bara är allmänt omöjliga med varandra,.....jag säger bara Syskonkärlek!




Ahhh...

Igår hade jag och Leo en dejt med min kära barndomsvän Anna på Kupolen.Vi käkade lunch och fikade,strosade runt i lite affärer och hade en jätte trevlig dag!Det som oxå var trevligt var att jag gjorde riktiga fynd på Lindex,jag fick 4 bodys och 2 snuttefiltar till den ynka priset av 117kr!Jag ÄLSKAR rea!Så det är ett tips till alla som inte hann med mellandagsrean,handla NU för nu har ju nästan alla butiker 50% på reapriset!

Det var gårdagen det,nu sitter jag här och njuter av lugnet.....alla tre barnen sover middag SAMTIDIGT!Så då tänkte jag passa på att skriva ett par rader.
Idag har P börjat jobba efter att varit hemma sina två pappa veckor.Det är lite tråkigt men ändå ganska skönt tycker jag,så man får komma in i vardagen ordentligt.Idag har jag för första gången åkt iväg med alla tre barnen själv till Öppna Föskolan.Det gick faktist riktigt bra måste jag säga,och det är roligt för barnen att leka av sig lite med jämnåriga barn dom dagar dom inte går på dagis.
Nej nu ska jag passa på att hänga en tvätt medans det fortfarande är lugnt i huset,sen bär det av till ett par dagis kompisar till tjejerna,så dom får leka av sig lite till.
Ha en forsatt skön tisdag!


Kram Låtta


Söndag.....

Jaha då sitter man här och det är redan söndag igen.....konstigt,det känns som om veckorna går fortare och fortare.
Välkommen till min blogg förresten!Har blivit peppad av min barndomsvän Anna att börja blogga,så nu ska jag försöka mig på det!
Jag heter Låtta är 25(!)bor med min sambo P och våra tre barn Filippa,Felicia och lilla Leo.

 Filippa & Leo

Felicia

Min blogg kommer nog mest trolig att handla om livet som nybliven trebarns mor,om att hinna med sig själv och alla andra......nu är det matdax för Leo.....vi får se när jag får tid ö


Äntligen?

Jaha då har jag blivit med blogg då....

RSS 2.0